Direktlänk till inlägg 20 januari 2014

Hallå här är vi!

Av cecilia - 20 januari 2014 16:55

Ja det var inte i går precis...

Bloggandet har legat i dvala ett tag men nu så kanske?

Vi har under senare delen av hösten köpt ett nytt place och så där lagom till jul 2013 var möblerna på plats :)!

 

Här ute mitt i inget kommer vi att få det bra, det känns helt rätt för oss alla.

Adressen är Yngsjövägen 400 (mitt mellan Yngsjö och Åhus).

Närmst i planeringen vad det gäller hunderiet så letar jag hane till Quilla som löper när som, inte helt enkelt men det ska nog lösa sig. En kull i vår/sommar hade klart varit trevligt för oss alla.

Utställningarna drar snart igång igen och beroende på om det blir valpar eller ej så får vi se hur mycket vi kommer iväg på detta år. Vi startar hur som lite lätt i Malmö med Tippa :-).

Ha det gott alla så länge, jag återkommer förhoppningsvis inom kort med lite roliga valpplaner.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av cecilia - 13 augusti 2013 18:25

Idag följde jag med Maggan, Lasse, Maxi & Uno för att titta på Unos BHP. Detta ingår som obligatoriskt moment för att få fortsätta sin träning till service hund och det är ju precis det som är målet med Uno  . Hade lite tur då testet skulle vara på...

Av cecilia - 5 augusti 2013 20:00

Nu är sommaren snart slut och precis just då har Tippa fattat det kuliga med att bada... Vi har badat och simmat några gånger med Ingrid och Jaxon, det tar verkligen musten ur tösen, så trött, så trött när vi väl kommer hem igen!   Lilla söta ...

Av cecilia - 5 februari 2013 15:03

Försöker få till en handlerkurs för de som är utställnings intresserade! Kursen är kort, två tillfälle under våren med start den 19 februari, sista tillfället är den 19 mars. Kursen kommer att vara på Hässleholms hundcenter med instruktör/ lärare/i...

Av cecilia - 16 januari 2013 15:16

Är inte den flitigaste här på bloggen... Jag vet! Sanningen är att Facebook är en orsak! Men nu ska jag ta mig tid och skriva några få rader! 2012 arkiveras och med viss optimism ser jag fram emot 2013, hoppas det blir ett bra år, för egen del och...

Av cecilia - 20 oktober 2012 20:43

Då var det tid för Tippas (& Jaxons) andra utställning! Även denna gång drog vi mot Hässleholm, valp/Junior utställning i Pudelklubbens regi. Vi skulle vara i QPoolen vilket innebär inomhus, jösses hur ska det gå? Tippa drar gärna och länge igång sin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se