Direktlänk till inlägg 13 augusti 2013

BHP Bernljungens Flax Uno

Av cecilia - 13 augusti 2013 18:25

Idag följde jag med Maggan, Lasse, Maxi & Uno för att titta på Unos BHP. Detta ingår som obligatoriskt moment för att få fortsätta sin träning till service hund och det är ju precis det som är målet med Uno  .

Hade lite tur då testet skulle vara på behagligt avstånd på Bjuvs Brukshundklubb, inte jättenära men ganska!

 

Uno är en fin gosse, ganska kompakt om man säger så   .

 

Ett moment som Uno gärna hängde med på! (han gjorde det på allihop).

 

Mat, ja vem motstår det  .

 

Här var det i alla fall något konstigt...  

 

Skrammeltunnan besvärade mig inte speciellt, kollar av den i godan ro  .

 

Kunde även kela lite med figuranten, tror jag blev lite kär...  .

 

Konstiga underlag dom har i skåneland   .

 

Blev nog allt lite trött i alla fall, nästa gång blir det MH då känner jag mig kanske så här   .

Tack Familjen Pantzar för att jag fick vara med, ännu en erfarenhet rikare...

Sedan är det klart kul att träffa er alla fast vi ses ju snart igen - i Ängelholm om några få veckor!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av cecilia - 20 januari 2014 16:55


Ja det var inte i går precis... Bloggandet har legat i dvala ett tag men nu så kanske? Vi har under senare delen av hösten köpt ett nytt place och så där lagom till jul 2013 var möblerna på plats :)!   Här ute mitt i inget kommer vi att få d...

Av cecilia - 5 augusti 2013 20:00

Nu är sommaren snart slut och precis just då har Tippa fattat det kuliga med att bada... Vi har badat och simmat några gånger med Ingrid och Jaxon, det tar verkligen musten ur tösen, så trött, så trött när vi väl kommer hem igen!   Lilla söta ...

Av cecilia - 5 februari 2013 15:03

Försöker få till en handlerkurs för de som är utställnings intresserade! Kursen är kort, två tillfälle under våren med start den 19 februari, sista tillfället är den 19 mars. Kursen kommer att vara på Hässleholms hundcenter med instruktör/ lärare/i...

Av cecilia - 16 januari 2013 15:16

Är inte den flitigaste här på bloggen... Jag vet! Sanningen är att Facebook är en orsak! Men nu ska jag ta mig tid och skriva några få rader! 2012 arkiveras och med viss optimism ser jag fram emot 2013, hoppas det blir ett bra år, för egen del och...

Av cecilia - 20 oktober 2012 20:43

Då var det tid för Tippas (& Jaxons) andra utställning! Även denna gång drog vi mot Hässleholm, valp/Junior utställning i Pudelklubbens regi. Vi skulle vara i QPoolen vilket innebär inomhus, jösses hur ska det gå? Tippa drar gärna och länge igång sin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se