Direktlänk till inlägg 14 oktober 2012

Valpträff Flax-kullen 5 månader

Av cecilia - 14 oktober 2012 16:19

Idag har vi haft valpträff med Flaxarna  ! 5 månader i morgon och valpgänget är fortfarande otroligt mycket -just valp!

Ett aktivt glatt gäng som nog skulle hålla på fortfarande om dom själva fått bestämma! Pappa Maxi och sonen Uno hade vägarna förbi i Skåneland och hade önskan om att få träffa så många som möjligt, sex av de nio var på plats, vi tackar familjen Krabbe för lånet av tomten, grillen och sittplatserna, tack, tack, tack!  .

 

Quilla & Maxi i kär återförening!

 

Det var nog skoj för de flesta att träffa Pappa Maxi live, jag är övertygad att han föll till belåtenhet för alla! Maxi är mycket Berner med sina 62 kg   .

 

"valparna" var det fullt ös på hela tiden, tror nog att vi alla får en lugn kväll!

 

Många rumpkort blev det...

 

Här är i alla fall en jag känner igen, Tippa!

 

Jaxon & Uno gillade varandra skarpt  .

 

Mahjong pustar ut!!

 

Så va det gruppfotot...  !

Från vä. Maxi, Uno, Pussla, Tippa, Quilla, Jaxon, Mahjong & Yatzy.

 

Mamma - Pappa & Jaxon!

Ja det var detta... valpträff kan man ha i många år men nu kliver nog snart våra småttingar i slyngelkostymen, kanske det är tid att placera dom i garderoben sex månader framåt, nja kanske inte... Växer dom som sina föräldrar kommer möjligen inte den riktiga fulåldern att komma alls, man kan ju hoppas. En sak är i alla fall säker och det är att vid nästa valpträff är det inga småttingar som möts utan mer färdiga berner, men sinnet är kanske kvar på valpstadiet, vem vet?

Nästa helg blir det utställning för Jaxon & Tippa, spännande värre  . 
ANNONS
 
Jaxon

Jaxon

14 oktober 2012 17:41

Oj du var snabb!!! Men jag har åxå hunnit me å blogga du!!!
Skickar du gruppbild samt mamma, pappa, Jaxon bilden till mig?

Jax & Ingrid

http://www.bloggplatsen.jaxon.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av cecilia - 20 januari 2014 16:55


Ja det var inte i går precis... Bloggandet har legat i dvala ett tag men nu så kanske? Vi har under senare delen av hösten köpt ett nytt place och så där lagom till jul 2013 var möblerna på plats :)!   Här ute mitt i inget kommer vi att få d...

Av cecilia - 13 augusti 2013 18:25

Idag följde jag med Maggan, Lasse, Maxi & Uno för att titta på Unos BHP. Detta ingår som obligatoriskt moment för att få fortsätta sin träning till service hund och det är ju precis det som är målet med Uno  . Hade lite tur då testet skulle vara på...

Av cecilia - 5 augusti 2013 20:00

Nu är sommaren snart slut och precis just då har Tippa fattat det kuliga med att bada... Vi har badat och simmat några gånger med Ingrid och Jaxon, det tar verkligen musten ur tösen, så trött, så trött när vi väl kommer hem igen!   Lilla söta ...

Av cecilia - 5 februari 2013 15:03

Försöker få till en handlerkurs för de som är utställnings intresserade! Kursen är kort, två tillfälle under våren med start den 19 februari, sista tillfället är den 19 mars. Kursen kommer att vara på Hässleholms hundcenter med instruktör/ lärare/i...

Av cecilia - 16 januari 2013 15:16

Är inte den flitigaste här på bloggen... Jag vet! Sanningen är att Facebook är en orsak! Men nu ska jag ta mig tid och skriva några få rader! 2012 arkiveras och med viss optimism ser jag fram emot 2013, hoppas det blir ett bra år, för egen del och...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se