Direktlänk till inlägg 9 augusti 2012

Vaccination 12 veckor

Av cecilia - 9 augusti 2012 10:25

Igår bar det iväg till Näsum för vaccination av Tippa, Jaxon & Kula!

Kul att träffas och se hur valparna utvecklas. Passade på att ta några bilder, den här riktiga "nallebjörns" tiden är snart förbi och det gäller klart att passa på!

 

Jaxon, Tippa & Kula, Kula ser liten ut men bilder ljuger...

 

Inte helt enkelt att få dessa tre att sitta samtidigt!

 

Tippa gick i dvala efter äventyret!

 

Jaxon var inte helt pigg han heller  !

I morgon drar vi en runda till Göteborg, Tippa ska på kollo hos Jaxon, nu får familjen Krabbe lite att bita i under helgen, tror dom känner sig lite så här söndag kväll  . När vi kör hem kommer vi att göra ett kort stop hos Maxi och lilla Uno, ska bli skoj att se hur Uno utvecklats under dessa veckor, tar kameran med och återkommer här på Bloggen i nästa vecka!

 
ANNONS
 
jaxon

jaxon

9 augusti 2012 10:44

Hmm, nu hann du före mig med uppdateringen. Men det är väl för att du "äger rätten" till bilderna!!!!
Jag får väl kontra med nån extra bild när jag kommer loss från TV:n och OS.

Ja du fru Mogor, vi laddar allt inför dagarna med "Tippelidipp".
Får väl köpa hem lite energidryck så att jag kan hålla deras tempo.
I värsta fall så har vi ju ett hundpensionat runt hörnet, jag meddelar dig var du ska hämta ditt monster :)

http://jaxon.bloggplatsen.se

 
Tina Andersson

Tina Andersson

9 augusti 2012 19:17

Superläckra allihopa ser väldigt jämna ut, ser framemot valpträffen

http://Www.anderssonshundtim.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av cecilia - 20 januari 2014 16:55


Ja det var inte i går precis... Bloggandet har legat i dvala ett tag men nu så kanske? Vi har under senare delen av hösten köpt ett nytt place och så där lagom till jul 2013 var möblerna på plats :)!   Här ute mitt i inget kommer vi att få d...

Av cecilia - 13 augusti 2013 18:25

Idag följde jag med Maggan, Lasse, Maxi & Uno för att titta på Unos BHP. Detta ingår som obligatoriskt moment för att få fortsätta sin träning till service hund och det är ju precis det som är målet med Uno  . Hade lite tur då testet skulle vara på...

Av cecilia - 5 augusti 2013 20:00

Nu är sommaren snart slut och precis just då har Tippa fattat det kuliga med att bada... Vi har badat och simmat några gånger med Ingrid och Jaxon, det tar verkligen musten ur tösen, så trött, så trött när vi väl kommer hem igen!   Lilla söta ...

Av cecilia - 5 februari 2013 15:03

Försöker få till en handlerkurs för de som är utställnings intresserade! Kursen är kort, två tillfälle under våren med start den 19 februari, sista tillfället är den 19 mars. Kursen kommer att vara på Hässleholms hundcenter med instruktör/ lärare/i...

Av cecilia - 16 januari 2013 15:16

Är inte den flitigaste här på bloggen... Jag vet! Sanningen är att Facebook är en orsak! Men nu ska jag ta mig tid och skriva några få rader! 2012 arkiveras och med viss optimism ser jag fram emot 2013, hoppas det blir ett bra år, för egen del och...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se