Direktlänk till inlägg 31 juli 2012

Tippa 11 veckor!

Av cecilia - 31 juli 2012 21:19

Stora tjejen börjar hon allt att bli, fattas några detaljer men visst går det framåt! 10,8 kg passar bra till åldern, fullt ös eller platt fall, go o gla ja det är Tippa i ett nötskal! Ser fram emot höstens valputställningar men inser att det behövs massor av träning den där lättställda sju veckors Tippan är borta, undrar jag var hon tog vägen? I skinnet kröp det in en blondin... :-), kanske hon hittar hem igen, jag hoppas det!

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

31 juli 2012 21:27

Men hallå där, om jag inte minns fel så var de ca 7 veckor när vi badade och fotade en hel dag. Tycker inte alls det var så lätt att ställa NÅN!!!!
Och du, i sinnet på Jaxon kröp det nog in en gås!!!

http://jaxon.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av cecilia - 20 januari 2014 16:55


Ja det var inte i går precis... Bloggandet har legat i dvala ett tag men nu så kanske? Vi har under senare delen av hösten köpt ett nytt place och så där lagom till jul 2013 var möblerna på plats :)!   Här ute mitt i inget kommer vi att få d...

Av cecilia - 13 augusti 2013 18:25

Idag följde jag med Maggan, Lasse, Maxi & Uno för att titta på Unos BHP. Detta ingår som obligatoriskt moment för att få fortsätta sin träning till service hund och det är ju precis det som är målet med Uno  . Hade lite tur då testet skulle vara på...

Av cecilia - 5 augusti 2013 20:00

Nu är sommaren snart slut och precis just då har Tippa fattat det kuliga med att bada... Vi har badat och simmat några gånger med Ingrid och Jaxon, det tar verkligen musten ur tösen, så trött, så trött när vi väl kommer hem igen!   Lilla söta ...

Av cecilia - 5 februari 2013 15:03

Försöker få till en handlerkurs för de som är utställnings intresserade! Kursen är kort, två tillfälle under våren med start den 19 februari, sista tillfället är den 19 mars. Kursen kommer att vara på Hässleholms hundcenter med instruktör/ lärare/i...

Av cecilia - 16 januari 2013 15:16

Är inte den flitigaste här på bloggen... Jag vet! Sanningen är att Facebook är en orsak! Men nu ska jag ta mig tid och skriva några få rader! 2012 arkiveras och med viss optimism ser jag fram emot 2013, hoppas det blir ett bra år, för egen del och...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se